Vi er specialister i akupunktur til behandling af sportsskader her på Hassans klinik i Nykøbing Falster og behandler folk fra hele landet.

Akupunktur er en ca 5000 år gammel behandlingsform, der stammer fra Østen.

Akupunktur er en behandlingsform, der arbejder med det hele menneske både fysisk og psykisk. Al sygdom betragtes som ubalance i kroppen. Kroppen fortæller at der er noget galt.

Teorien bag akupunktur er, at vi er et spejlbillede af naturens elementer, træ, ild, jord, metal og vand. Ubalancer her skaber sygdom. Akupunktur arbejder i kroppens energibaner( meridianer) . Hvis energibanerne er blokeret eller hæmmet, sender kroppen signaler, såsom smerter eller psykiske symptomer på, at noget er galt. Med akupunktur strømmer energien igen og balancen genopstår.

Selve behandlingen består af samtale vedr. symptomer, sygdomshistorie, livsstil, og evt puls og tungediagnose.

Akupunktur hjælper ved kroniske og akutte problemer, bl.a mange af de symptomer der opstår ved stress.

Smerter:

Hovedpine, migræne, smerter i muskler og led, gigtsygdomme

Fordøjelsen:

Forstoppelse, diarré, mavesår, mave/Tarm sygdomme

Kredsløb:

Svimmelhed, hjerteproblemer, kolde hænder og fødder, blodtryk

Andre problemer hvor akupunktur er effektivt er:

Angst, sorg, depression, immunforsvar, overgangsalder, barnløshed, allergi, høfeber

Akupunktur og kræft:

Akupunktur kan også hjælpe kræftpatienter, ved at lindre generne og styrke immunforsvaret og kroppens normale funktioner. Kemoterapi påvirker kræftcellerne, men også de normale raske celler. Akupunktur i kræftbehandling hjælper på livskvaliteten i et vanskeligt forløb, med mange bivirkninger.

Hassan Torabi har arbejdet med akupunktur i 18 år og har stor erfaring med de tynde nåle. Han har en mastergrad i akupunktur fra Nordic College of Chinese Medicine og Beijing University, en uddannelse som tager 5 år.

rab

Link til Registreret Alternativ Behandler