En af vores fokusområder på klinikken er sportsskader,et område vi har stor erfaring indenfor. På klinikken i Nykøbing Falster behandler vi sportsfolk fra hele norden, samtidig med at Hassan Torabi er fast tilknyttet det svenske OL hold, hvor han både optil og under OL behandler de svenske sportsudøvere for sportsskader.

Hvis man er aktiv sportsudøver er der flere typer af sportsskader og belastninger man kan komme ud for. Det gælder både de rent fysiske sportsskader som f.eks. muskel- og ledskader opstået som følge af belastningen, men også andre problemer kan dukke op, når man træner hårdt og til tider overbelaster kroppen.

Muskel- og ledskader er sportsskader som oftest kan behandles med massage, ultralyd samt og akupunktur. Dette er alle behandlingsformer som kan have en gunstig indflydelse på, hvor lang tid det tager at komme over skaden, på denne måde kan man være med til at afkorte en sportsskade, således at træningen hurtigere kan genoptages.

For yderligere information eller tidsbestilling ring på 54 82 60 03, så finder en af vores klinikassistenter dig en tid til behandling af din sportsskade.